Vezet Group

Vezet Group biedt ‘smart technical solutions’: slimme oplossingen voor technische vraagstukken

VACATURE

 

Vezet Group, gevestigd in Eersel is al 20 jaar gespecialiseerd in het onderhoud en modificeren van industriële machines en robots. Met expertise, daadkracht en vakmanschap zijn wij een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers.

Vezet Group is een meedenkend en innovatief bedrijf dat zijn klanten graag ontzorgt en helpt problemen op te lossen. We denken verder dan de machine en kijken ook naar het eindproduct, bijvoorbeeld hoe de machine gebruikt wordt. Wij vinden het belangrijk om u als klant te helpen en te ontzorgen. Dat doen we met daadkrachtig handelen en snel schakelen. Onze vakmensen zetten hun expertise in om klanten zo snel mogelijk te helpen, van Nederland tot buiten Europa.

Field Service Engineer

M/V – Fulltime

Als Field Service Engineer bied je technische ondersteuning aan klanten en bedrijven. Het werkgebied bestaat uit preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden aan machines en verpakkingslijnen op mechatronisch gebied. Daarnaast voer je modificaties uit aan bestaande systemen. Je draagt verder bij aan het realiseren van continuïteit van het productieproces, door beschikbaarheid en een goede werking van de machines en apparatuur te bewerkstellen. Je lost de (complexere) storingen op. Het betreft een functie in de buitendienst. In deze functie rapporteer je aan de Manager Operations.

Jouw profiel

  • Opleiding MBO niv.4 Mechatronica
  • Affiniteit met Electro en besturingstechniek
  • Affiniteit met productieprocessen
  • Kennis van onderhoudstechnieken
  • Ervaring met het zoeken van storingen op elektrisch, mechanisch en besturing gebied.
  • Ervaring met het werken in de voedingsindustrie
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Beheersing van Duitse taal in woord en geschrift is een pre

Qua persoonlijke eigenschappen zoeken wij een collega die de volgende competenties bezit: doorzetter, vasthoudend, gedreven, meedenkend, stressbestendig en flexibel. We bieden een kans aan kandidaten die onlangs hun studie hebben afgerond.