Nieuwe & gebruikte machines

Vezet Group maakt nieuwe machines op maat en levert gebruikte machines

INKOOP & VERKOOP VAN MACHINES

Vezet Group maakt nieuwe machines op maat. Wij zijn expert op het gebied van verpakkingsmachines en soortgelijke machines. Dit zijn met name machines die poeders en granulaat verwerken en die gebruikt worden in de voedingsmiddelenindustrie en de diervoedingsindustrie.

Wij proberen klanten te helpen die met een vraagstuk bij ons komen. Daarom kopen we ook gebruikte machines in als een klant die zoekt. Bijvoorbeeld als een nieuwe machine niet haalbaar is, of als modificatie van een bestaande machine niet mogelijk is. Behalve een volledige machine kunnen we ook onderdelen van een gebruikte machine leveren. Daarnaast hebben we een assortiment aan gebruikte machines in opslag. Dit kunnen machines zijn die na een faillissement bij ons terecht zijn gekomen, of machines die vervangen zijn door een andere machine.

Voor elke ingekochte machine geldt dat wij deze kunnen modificeren. Wij stellen uw wens centraal en proberen u te ontzorgen door naar een passende oplossing te zoeken. Informeer naar de mogelijkheden die Vezet Group biedt als het gaat om de inkoop, verkoop en ontwikkeling van machines.

Bekijk het complete overzicht nieuwe machines en gebruikte machines.

GEBRUIKTE MACHINES:

NIEUWE MACHINES: