Samenwerken met Vezet Group

Vezet Group is ruim 20 jaar een begrip in onderhoud. Met expertise, daadkracht en vakmanschap zijn wij een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers.

Tijdig onderhoud van machines kan grote, dure problemen voorkomen. Vezet Group biedt onderhoud aan bestaande en nieuwe klanten. Wij bieden periodiek onderhoud, preventief onderhoud en een 24 storingsdienst. Van uw verpakkingsmachine tot een volledige verpakkingslijn, met alles daartussen.

 

Wat betekent een samenwerking met Vezet Group

  • Verhogen van de machinebeschikbaarheid & capaciteit
  • Machine aanpassen aan de nieuwe wettelijke eisen
  • Reduceren van de jaarlijkse kosten
  • Zorgdragen voor onderhoudsconcepten / logboeken
  • Ontzorgen en ondersteunen van de technische dienst
  • 24 / 7 storingsdienst

 

Uw zorg is onze uitdaging!

Ik werk dagelijks met passie en hart voor de zaak. Ik vind het dan ook erg belangrijk om mezelf tijdens het onderhoud flexibel en oplossingsgericht op te stellen. Mijn doel is dan ook om elk probleem te tackelen!

Monteur

Mechanisch, Vezet Group

Ik ben een probleemoplosser, door de juiste data te meten zie ik vrij snel wat we kunnen verbeteren. De productieprocessen slimmer, veiliger en efficiënter maken is voor mij een uitdaging!

PLC Programmeur

PLC Programmeur, Vezet Group

Wat betekent onderhoud voor mij? Ik vind het erg belangrijk om samen met u te bekijken in welke volgorde we ervoor kunnen zorgen dat uw machine in de juiste conditie blijft of komt. Meestal doe ik dit door middel van een kennismakingsgesprek op locatie. Aarzel niet om contact op te nemen met mij.

Niels Claassen

Operational Manager, Vezet Group