Vezet Group

Vezet Group biedt ‘smart technical solutions’: slimme oplossingen voor technische vraagstukken

Technisch bedrijfsleider

Vezet Group is al 20 jaar gespecialiseerd in het onderhoud en de ontwikkeling van industriële machines en robots. Met expertise, daadkracht en vakmanschap zijn wij een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers. Vezet Group levert naar wens nieuwe machines, bijvoorbeeld verpakkingsmachines of soortgelijke machines zoals hoezenmachines en machines voor intern transport. Ook leveren wij service voor machines zoals onderhoud, revisie, modificatie, certificering en assemblage. Vezet Group koopt en verkoopt daarnaast gebruikte machines, met name voor pallet handling en bag handling. Vezet Group biedt ‘smart technical solutions’: slimme oplossingen voor technische vraagstukken. Wij bieden een totaalplaatje, van A tot Vezet.

Ter versterking van ons team zoeken wij :

Technisch bedrijfsleider (fulltime)

In deze functie ben je:
– Verantwoordelijk voor het realiseren van een betrouwbare organisatie met gestructureerde productie- en logistieke processen, waarbij het vertalen van van de klantwens naar uitvoering centraal staat;
– Als collega en sparringpartner in samenwerking met andere leidinggevenden zorgdragen voor een goede interactie tussen diverse interne afdelingen.
– zorgdragen voor het opstellen van operationele plannen, investeringsplannen, personeelsplanning, budgetuitvoering en – bewaking;
– Dagelijks bezig met het functioneel aansturen van het operationele team;
– Managementvertegenwoordiger VCA en RIE;
– Aanspreekpunt dienstverlenende bedrijven (o.a. schoonmaakdienst, afvalcontainers e.d.);
– Opzetten, verbeteren en analyseren (vertaalslag van cijfers naar productietermen) van rapportages in overleg met directie; verantwoordelijk voor een up-to-date informatievoorziening naar alle betrokken partijen;
– Vernieuwende en verbeterde toepassingen op technisch en functioneel gebied
zoeken, vaststellen en vertalen in advies / plan van aanpak; operationele vraagstukken uit de markt en/of organisatie vertalen naar mogelijkheden.
Functie eisen:
– Minimaal MBO-opleidingsniveau.
– HBO werk- en denkniveau is een pré
– Affiniteit met techniek, machinebouw
– leidinggevende ervaring in een dynamische productieomgeving in de metaalsector waarbij kort cyclische processen een belangrijke rol spelen.
– Kennis van productieprocessen
– Communicatief vaardig.

Dit ben jij!
Een gedreven leidinggevende, die het plezierig vindt om in een klein bedrijf het verschil te maken om de ambitieuze doelstellingen van het bedrijf waar te maken! Voor deze spilfunctie zoeken we iemand die kennis heeft van de processen en een team kan enthousiasmeren en naar een hoger plan kan brengen. Je werkt secuur en bent betrouwbaar en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast ben je prettig in de omgang en stressbestendig.
Wij bieden:
– Een leuke en uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden.
– Prima arbeidsvoorwaarden.
– Een klein bedrijf met volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Is deze functie je op het lijf geschreven?  Stuur dan een mail naar Matt Claassen: Matt@vezetgroup.com .

Kijk voor meer informatie op www.vezetgroup.com of bel voor meer informatie 0497- 534820
Adres: Meerheide 107 Eersel