Vezet Group

Vezet Group biedt ‘smart technical solutions’: slimme oplossingen voor technische vraagstukken

VEZET GROUP

Vezet Group is ruim 20 jaar een begrip in onderhoud. Met expertise, daadkracht en vakmanschap zijn wij een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers.

Vezet Group levert naar wens nieuwe machines, bijvoorbeeld verpakkingsmachines of machines zoals hoezenmachines en machines voor intern transport. Ook leveren wij service voor machines zoals (preventief) onderhoud, revisie, modificatie, certificering en assemblage. Vezet Group koopt en verkoopt daarnaast gebruikte machines, met name voor pallet handling en bag handling.

Vezet Group is een meedenkend en innovatief bedrijf dat zijn klanten graag ontzorgt en helpt problemen op te lossen. We beschikken over vakbekwame monteurs die werken met passie en hart voor de zaak hebben. Ze hebben een flexibele en oplossingsgerichte instelling. Door gebruik te maken van de juiste technische, mechanische, elektronische of software modificaties, beantwoorden we elk vraagstuk met een passende oplossing!

.Vezet Group biedt ‘smart technical solutions’: slimme oplossingen voor technische vraagstukken. Wij bieden een totaalplaatje, van A tot Vezet.