Robots

Wij bieden oplossingen voor zowel picking, packing, palletising en handeling met robots

ROBOTS

Vezet Group helpt u graag met het automatiseren van uw productieproces. Robotisering is het automatiseren van repeterende handelingen door middel van machines. We bedenken en bouwen oplossingen om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Robots vervangen zware arbeid, verhogen uw rendement, zorgen dat u efficiënter en flexibeler kunt produceren.

Veel oplossingen die we bouwen met robots zijn gericht op assemblage en producthandling. Met bestaande technieken automatiseren we machines en complete productielijnen zodat u nog efficiënter werkt.

Vezet Group biedt zowel nieuwe als gereviseerde robots aan. Er wordt altijd, tezamen met u, een oplossing op maat gemaakt!
Veel voorkomende toepassingen van robotiseren zijn o.a. sorteren, handling, palletiseren, depalletiseren, assembleren en controleren.

 

 

Nauwkeurig stapelen van zakken, emmers, dozen, kratten.

Hoe gaat het traject in werking?

Vezet group vindt het erg belangrijk om direct de juiste offerte op te stellen. indien u interesse heeft in robotisering dan komen wij graag bij u langs om de diverse mogelijkheden te bekijken en te bespreken. hier worden vragen gesteld zoals:

  • Zijn de wensen technisch haalbaar binnen het productieproces?
  • Is een robot het beste alternatief?
  • Past het binnen het beoogde budget?

Belangrijk in het gehele traject vinden wij dat robotisering daadwerkelijk moet zorgen voor een extra rendement. Dit betekent dan ook dat wij altijd kijken naar het beste alternatief binnen uw productieproces. Dit wordt tijdens of na een gesprek aangegeven.

Kortom wilt u een totaaloplossing die zorgt voor de maximale efficiëntie, productiviteit en flexibiliteit?
Vezet Group kan, door jarenlange ervaring in de packaging en foodindustrie, u een slimme technische oplossing bieden.