Naamloos-1@2x

Verhuizen & inbedrijfsname

Vezet Group is een specialist in het verplaatsen en in bedrijf stellen van diverse machines.

Verhuizingen & inbedrijfsname machines

Vezet Group is een specialist in het verplaatsen en in bedrijf stellen van diverse machines.

Met onze jarenlange ervaring in het reviseren van verpakkingsmachines gaan we geen uitdaging uit de weg. Bij Vezet Group is geen klus te groot of te complex. Voordat een machine in bedrijf wordt genomen, is een grondige voorbereiding en planning essentieel. Dit omvat het identificeren van de locatie waar de machine zal worden geïnstalleerd, het controleren van de beschikbaarheid van benodigde hulpbronnen zoals elektriciteit en water, en het vaststellen van een gedetailleerd tijdschema voor de installatie.

Transport & installatie

Zodra de voorbereiding is voltooid, kan de machine worden getransporteerd naar de installatielocatie. Het installatieteam van de Vezet Group zorgt voor een zorgvuldige installatie, waarbij alle componenten correct worden geplaatst en aangesloten volgens de specificaties van de fabrikant.

Elektrisch aansluiten & testen

Nadat de machine fysiek is geïnstalleerd, wordt de elektrische aansluiting uitgevoerd door gekwalificeerde elektriciens. Vervolgens worden uitgebreide tests uitgevoerd om te controleren of alle elektrische systemen correct functioneren en veiligheidsgrenzen niet worden overschreden.

Mechanische inbedrijfstelling

Naast elektrische tests voert het installatieteam ook mechanische tests uit om ervoor te zorgen dat alle mechanische componenten van de machine naar behoren functioneren. Dit omvat het controleren van bewegende delen, het smeren van onderdelen indien nodig en het uitvoeren van prestatietests.

Functionele tests

Zodra zowel de elektrische als mechanische aspecten van de machine zijn gecontroleerd, worden uitgebreide functionele tests uitgevoerd om te verifiëren dat de machine werkt zoals verwacht. Dit omvat het simuleren van verschillende operationele scenario's om de prestaties en betrouwbaarheid te valideren.

Training van operators

Voordat de machine operationeel wordt, biedt de Vezet Group training aan de operators van de klant om ervoor te zorgen dat ze vertrouwd zijn met de bediening, onderhoudsprocedures en veiligheidsvoorschriften van de machine.

Documentatie & certificering

Na succesvolle inbedrijfstelling en training, zorgt de Vezet Group voor de volledige documentatie van de installatie, inclusief technische handleidingen, testrapporten en eventuele vereiste certificeringen om aan te tonen dat de machine voldoet aan alle geldende normen en voorschriften.

Smart technical solutions

Ervaringen van onze opdrachtgevers

"Hoewel wij er in eerste instantie niet geheel zeker van waren of een tweede lijn wel zou passen, heb ik samen met mijn collega’s een logistiek plan op papier gezet om de capaciteitsvergroting een plek te geven. Vervolgens hebben wij verschillende leveranciers benaderd, maar vonden in het bedrijf van Niels Claassen de partij die onze plannen het beste kon realiseren. En met succes.”

Wilbert van Zutphen Directeur, Tentego

"De Vezet Group heeft niet alleen de installatie keurig ontmanteld, probleemloos getransporteerd en correct opgebouwd, maar de verpakkingslijn ook uitstekend op ons product ingesteld. Daarbij werkt de Vezet Group eficiënt en snel; de technici zijn deskundig en van alle markten thuis."

Jean Paul Haesen Directeur, Bauma-Stone