Naamloos-1@2x

Vezet Group Onderhoud & Service Engineering Verpakkingsmachines Refurbished machines

De Vezet Group is een innovatief technisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van creatieve en praktische oplossingen voor mechanische en elektrische systemen. Met een team van toegewijde monteurs en engineers streven we ernaar klanten te ontzorgen en uitdagingen met een flexibele en oplossingsgerichte aanpak te overwinnen.
Vezet Group

Smart technical solutions.
Van klantvraag naar klantbehoefte.

Niets bijzonders, wel anders. Dat levert het meeste op. De Vezet Group is een innovatief bedrijf dat meedenkt, zijn klanten graag ontzorgt en helpt om problemen op te lossen. Onze vakbekwame monteurs en engineers werken met passie en hart voor de zaak. De flexibele en oplossingsgerichte instelling maakt het vaak mogelijk om met eenvoudige oplossingen tal van problemen te tackelen. Onze klanten komen vaak naar ons toe met mechanische en elektrische systemen die ze willen verbeteren. De oplossingen vloeien vaak voort uit een logische benadering en creativiteit.
 

Vezet Group

Een greep uit onze services

Engineering

Het opnieuw engineeren van een bepaald mechanisch onderdeel in een machine.

Refurbished verpakkingslijnen

Het leveren van een refurbished verpakkingslijn.

PLC-besturing

Het vervangen van een oude PLC-besturing door een nieuwe besturing.

Robotisering

Het inzetten van robots en slimme hulpmiddelen om zware arbeid te automatiseren.

Nieuwe verpakkingslijnen

Het leveren van nieuwe verpakkingslijnen in samenwerking met partners.

Slimme aanpassingen

Het 'slim' sleutelen aan bestaande verpakkingslijnen

Onderhoud & Service

De Vezet Group beschikt over deskundige en vakbekwame monteurs die met passie werken en hart voor de zaak hebben

Preventief onderhoud

Met preventief onderhoud blijven uw machines betrouwbaar en optimaal presteren

Vezet Group

Industries

Uitgelicht project

Werken bij Vezet Group

De Vezet Group, gevestigd te Eersel, is al 30 jaar gespecialiseerd in het onderhouden en modificeren van industriële machines en robots. We zijn dan ook altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde medewerkers voor diverse afdelingen.
Bij de Vezet Group heb je vrijheid en een eigen planning. Je reist al dan niet per vliegtuig naar de mooiste plekken in Europa zoals Zwitserland, Frankrijk, België, Engeland of Ierland. Je hebt bij de Vezet Group de ruimte om jezelf te zijn en je verder te ontwikkelen.

Actuele vacatures

Stage aanbod

Stagiair marketing
Stagiair werktuigbouwkunde

Open sollicitatie?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@vezetgroup.com.

Smart technical solutions

Ervaringen van onze opdrachtgevers

"Hoewel wij er in eerste instantie niet geheel zeker van waren of een tweede lijn wel zou passen, heb ik samen met mijn collega’s een logistiek plan op papier gezet om de capaciteitsvergroting een plek te geven. Vervolgens hebben wij verschillende leveranciers benaderd, maar vonden in het bedrijf van Niels Claassen de partij die onze plannen het beste kon realiseren. En met succes.”

Wilbert van Zutphen Directeur, Tentego

"De Vezet Group heeft niet alleen de installatie keurig ontmanteld, probleemloos getransporteerd en correct opgebouwd, maar de verpakkingslijn ook uitstekend op ons product ingesteld. Daarbij werkt de Vezet Group eficiënt en snel; de technici zijn deskundig en van alle markten thuis."

Jean Paul Haesen Directeur, Bauma-Stone