Naamloos-1@2x

Palletiseermachine

Optimaliseer uw verpakkingsprocessen met de gemoderniseerde Matam palletiseermachine, voorzien van nieuwe besturingssystemen en verbeterde mechanische aanpassingen. Neem contact op voor details en prijzen.

Palletiseermachine

Matam palletiseermachine

De mechanische en besturingssysteem aanpassingen aan deze Matam palletiseermachine van rond 1998 bieden verbeterde prestaties en gebruiksgemak. De machine is voorzien van een nieuwe Hitachi besturing met touchscreen, een vernieuwde schakelkast met relais, nieuwe kettingen en kettingspanners, en assen die worden aangedreven door een motor om schokken te elimineren.

Dit model, Matam BO, bevat een palletiseer systeem met een egaliseerband, draaikop en draaislede, geavanceerde aanvoer- en formeersystemen, en een leeg palletmagazijn met heftafel. Ontdek de mogelijkheden van deze machine door contact met ons op te nemen voor meer informatie en prijzen.

Heeft u interesse in deze machine?

  • Technische informatie

Type machine:
Palletiseer machine voorzien van nieuwe besturing
Palletiseermachine Matam BO
Egalisator band Draaikop + draai slede
Aanvoerband Formeerband (reeds nieuw)
Afschuifwagen Formeertafels
Leeg pallet magazijn Heftafel.

Heeft u interesse in deze machine?